2020-12-01 Skattejagt 5/12 - for børn

Loevbakke Skattekort find

Herning Orienteringsklub har fundet kaptajn Rødskægs sørøverkort med en masse tegn,
som måske kunne være placeringen af alle hans skattekister.

Klubben har kopieret kortet til alle børn og barnlige sjæle

Lørdag den 5.december mellem kl. 11 og 12
                 udleveres kortet ved Løvbakke Naturcenter.

For alle interesserede er der desuden på et nytegnet orienteringskort over den vestlige del af Løvbakkerne (Dyrehaven),
hvor der er lavet orienteringsbaner på 3 - 6 km - for både nye og mere øvede.

Sidste lørdag var yngste deltager 4 og ældste 74 år.
Det er gratis at deltage og vi hjælper alle nye godt igang.

2020-11-11 Træningsløb i Momhøje 14/11

Kære alle medløbere – løb i Momhøje.

Vi skal til Momhøje den Lør. 14.nov., og vi tilbyder en trail bane med o poster for at prøve noget andet.

Kortet er nemlig ikke i så god en stand, pga mange nye mountainbike spor. Vi har lavet et kort med en indtegnet bane på ca. 8 km.

Meningen er, at du følger de røde pile på kortet (de blå, når du kommer der 2. gang), og klipper posterne, når du kommer forbi dem i rigtige rækkefølge.
Hvor det kan være svært at følge det rigtig spor, vil der være snitzler at følge. De 8 km er meningen, at du skal løbe så hurtig som mulig uden at misse posterne. Banen kan kortes af flere steder, så den passer til alle.

Skulle du mod forventning ikke have lyst til at prøve dette, er der også en kort  o – bane lavet på samme poster, men denne er ikke af bedste kvalitet, da vi prioriterer trailbanen højest.

Du kan løbe hele dagen på print selv kort. Og vil du have et kort, en brik, kompas og en tid, så skal du komme mellem kl. 11 og 12.30 til start. Posterne vil blive sat ud fredag og taget ned kl 15 Lørdag.

Vi mødes på p – pladsen ved naturcenteret i Momhøje.

Vi samles på coronavenlig måde og ikke for mange ad gangen.

O – hilsen
Helle, Torben, Leif og Susanne

2020-11-10 Klubmesterskab DAG i Palsgård 21/11

Klubmesterskabet dag bliver i Palsgård lørdag den 21 nov. (Horsens OK laver løbet)

Her møder man op til træningsløb og tager den bane man nu vil/plejer at løbe,
og så regner træningsudvalget igen resultatet ud efter Susannes metoder.

Mvh Træningsudvalget //SA

2020-11-08 Gymnastik starter op igen

Indrykket på intern facebook gruppe i dag

Hej alle medlemmer - vi laver fortsat gymnastik tirsdag kl 17 - næste gang søger vi ly for regn og blæst.
Det kan fortsat være koldt, så tag en varm trøje på. Husk din måtte.

Har du ikke været med før, så giv lyd til Susanne 40790645.

Indrykket på intern facebook gruppe 1.nov,

Hej igen kære medløbere - på tirsdag er der igen gymnastik i Lind. Vi mødes igen på Koustrup Mark.
Denne gang flytter vi det 15 min til kl. 17.15, så jeg kan nå det pga arbejde.
Alle er velkommen, men var du ikke med sidste gang, så send en sms til mig, da det er først til mølle indtil vi er 10. / SK 40790645 Ses vi

Ps. husk at tage en ekstra trøje på, så du ikke fryser ved armsving, skuldre og andre mindre krævende øvelser.....

2020-11-03 NYT Udseende/Struktur på hjemmesiden

Efter aftale med formanden går vi nu væk fra, at FaceBook Nyheder (Opslag) er en central del af hjemmesiden.
I stedet laves en midter-kolonne, som rummer: Aktuelt/Sidste nyt

FaceBook Nyheder og Begivenheder er flyttet til en side for sig, og kan ses ved at klikke på linket i højre side.

Samtidig indføres en ny type Nyheder, som kun registreres på Hjemmsiden - lidt i stil med vores gl.hjemmeside.
Indtil videres vil det være webmaster, der registrerer disse nyheder, hvor også de væsentlige skrevet på Facebook bliver kopieret over.
Du skal således fortsat skrive dine ønsker til Nyheder på FaceBook - som Opslag.
På sigt skal der åbnes for, at interesserede kan oprette/rette sådanne nyheder, men aktuelt er der et par tekniske problemer.

Denne ændring "væk fra FaceBook" kræver også ændringer andre steder end på Forsiden - det vil ske løbende.

Kan du lide det / er det logsik / forståeligt ?
Jeg vil meget gerne have kommentarer sendt på mail

K.E.Klode (WebMaster)