2020-11-03 vejledning til træningsløbet 7/11 i Nørlund SØ

Nedenstående information er sendt i mail til alle deltagerne i: aktivitet i naturen ( 18/10, 25/10 og 2/11 )

Så har Herning Orienteringsklub gennemført 3 søndage med orienteringsløb i Knudmosen i Herning ved vores klubhus.
Det har været super hyggeligt at møde jer alle, og vi håber, at I sammen med os har lyst til at se de fantastiske skove og landskaber, hvor vores normale træningsløb afvikles.

Vores næste træningsløb er lørdag den 7. november 2020 i Nørlund Plantage,  hvor der er parkering sydvest for skovriderboligen.
Kopier følgende GSP koordinater ind i Google Maps og du kan se stedet,  hvor vi mødes: 56.032027, 9.215254

Derudover vil der, når du nærmer dig området være afmærkning i form af en orange og hvid orienteringsløbsskærm / hvid og rød metalpil i siden af vejen, hvor Volundgårdvej og Klinkhøjvej mødes.
P20201103 fra Norlund
Der er mulighed for at løbe hele dagen fra kl. 8.00 - 15.00, hvis I selv har mod på at printe kort*, men mellem kl. 11.00 - 12.00 vil Sanne, der har deltaget alle 3 gange i Knudmosen, tage imod jer. Sanne vil vejlede og uddele kort, som I kan gå eller løbe efter. Hvis I har mulighed og lyst til at komme, så besvar gerne denne mail senest kl. 9.00 lørdag formiddag. Så vil vi være klar til at tage imod jer i skoven.

Ud over bl.a. Sanne så vil I kunne møde mange andre af klubbens medlemmer, samt folk fra andre klubber, som alle rigtig gerne vil hjælpe både ved start eller i skoven, hvis I har brug for det.

Til orientering så er det gratis at deltage resten af året.
Hvis I gerne vil vide mere om kontingentet, så se venligst her: https://www.herning-orienteringsklub.dk/klubben/kontingent

Hvis I har spørgsmål mv. så er I meget velkomne til at ringe til Søren Andersen tlf. 3059 4397

Vi glæder os til at se jer i skoven ☺

Mange O-hilsner