2021-01-28 Opfordring fra formanden: kom ud at løbe

Fra mail rundsendt til alle medlemmer

Kære klubmedlemmer i Herning Orienteringsklub

Danmark og verden er ikke den samme, vi har snart bøvlet med virussen i et år på disse breddegrader.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) anbefaler at vi kommer ud i naturen og opfordre til at alt udendørs træning foregår alene eller med ens nærmeste.

Der er mange, som deltager i diverse ”corona løb” ”printselv løb” i skove og rundt på de forskellige fastpostbaner, som vi og andre klubber har. Følg de retningslinjer der er fra offentlige myndigheder og de klubber som arrangerer.

Der er fra klubbens side sørget for, at vi kan komme ud og dyrke vores sport i hver weekend – ja næsten hver dag, hvis vi kører lidt efter det.

Følg med på kalenderen som vi har på hjemmesiden under dette LINK: herning-orienteringsklub.dk og kom ud og løb. Kontakt bestyrelsen hvis du har svært ved at finde løbene.

Mange sportsforeninger har det svært i Corona tiden og jeg er dybt taknemmelig for den støtte, som I giver til klubben i denne tid, hvor vi ikke ses så meget.

Jeg håber, vi snart kan ses i skoven igen under mere eller mindre normale forhold, i nærmeste fremtid bliver det på afstand.

Kontakt mig endelig hvis der er spørgsmål og kommentarer ?

Mange o-hilsner
Søren Chr. Stougaard Andersen